foto

Albano Jerónimo

  • nar. 30.7.1979 (40 let)
    Alhandra, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Herdade
2018 Caminhos Magnétykos
O Grande Circo Místico
2017 Mariphasa
2016 Delírio em Las Vedras
Gelo
2015 The Secret Agent
2014 Bella Block - Für immer und immer (TV film)
2012 Assim assim
Florbela
Linhas de Wellington
2011 Morte de Carlos Gardel, A
Um Dia Longo
2010 Tajemství Lisabonu
2009 How to Draw a Perfect Circle
2003 Fascínio, O

TV seriály

2019 Nazaré (TV seriál)
2018 Sara (TV seriál)
2013 Os Filhos do Rock (TV seriál)
2012 Dancin' Days (TV seriál)
Perdidamente Florbela (TV seriál)
2008 Liberdade 21 (TV seriál)
Vila Faia (TV seriál)
2006 Fala-me de Amor (TV seriál)
2005 Ninguém Como Tu (TV seriál)
2004 Inspector Max (TV seriál)
2003 Ana E os Sete (TV seriál)
Los Serrano (TV seriál)
Teu Olhar, O (TV seriál)
2002 Lusitana Paixão (TV seriál)
2001 Anjo Selvagem (TV seriál)

Dokumentární

2007 Fado

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky