foto

Challen Cates

  • nar. 28.9.1969 (49 let)
    Roanoke, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sensitivity Training
2015 Pups United
2014 Chasing the Devil
Všechny cesty vedou do hrobu
2012 Big Time Movie (TV film)
2010 Big Time Christmas (TV film)
Footsteps
2008 Shattered!
2007 Expert na vraždu: Vražda na fakultě (TV film)
Mistři Hazzardu: Jak to začalo (TV film)
2004 Restive Planet
2003 They Would Love You in France
2001 The A-List
1999 A Fare to Remember
1993 Oči z ložnice (TV film)
1992 Stay the Night (TV film)

TV seriály

2017 Broken Sidewalk (TV seriál)
2015 Namaste Bitches (TV seriál)
Noční směna (TV seriál)
Eyes Look Your Last (S02E03)
2014 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Neprůstřelný (S11E15)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
Hrdina (S02E04)
2007 Zoufalé manželky (TV seriál)
Šaty dělají člověka (S03E17)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Král rybářů: První část (S01E22)
Kriminálka New York (TV seriál)
Chladnokrevný lov (S02E16)
2005 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk míří do Las Vegas (S03E14)
2004 LAX (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1998 Getting Personal (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Roseanne (TV seriál)
Morning Becomes Obnoxious (S08E21)
1995 Cybill (TV seriál)
Maybe This Time (TV seriál)
Partners (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace