foto

Anders Jansson

  • nar. 9.10.1967 (52 let)
    Staffanstorp, Malmöhus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Déšť
2011 Muži, kteří nenávidí ženy
2010 Zvuk hluku
2008 Morgan Pålsson - Världsreporter
2005 Aphelium
2002 Hotel Rienne
2001 Hudba pro jeden byt a šest bubeníků
Short6

TV seriály

2019 Enkelstöten (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (4)
2010 Starke man (TV seriál)
Vid vintergatans slut (TV seriál)

TV pořady

2007 Grotesco (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2010 Starke man (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky