foto

Peter Settman

  • nar. 24.2.1969 (50 let)
    Aspudden, Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Tvůrcovská filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Playa del Sol (TV seriál)
2018 Swedish Dicks (TV seriál)
Till Dicks Do Us Part (S02E10)
The Swedish FBI (S02E08)
Behind Bars (S02E06)
další epizody (4)
2017 Swedish Dicks (TV seriál)
Dial M for Medium (S02E02)
A Thief Amongst Us (S02E01)
2016 Swedish Dicks (TV seriál)
Back to School (S01E08)
The Very Brief Adventures of Maintenance Guy and Plant Man (S01E03)
The Blind Leading the Blind (S01E02)
další epizody (4)
2007 Playa del Sol (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Enkelstöten (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2018 Ingen utan skuld (TV seriál)
Our Father (E02)
Swedish Dicks (TV seriál)
The Swedish FBI (S02E08)
2007 Playa del Sol (TV seriál)
1997 Bara med Bruno (TV seriál)
1985 August Strindberg ett liv (TV seriál)

TV pořady

2008 Morgonsoffan (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

1997 Bara med Bruno (TV seriál)

Kameramanská filmografie

TV seriály

2007 Playa del Sol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky