foto

István Madarász

  • nar. 16.11.1976 (43 let)
    Miskolc, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Egy szerelem gasztronómiája
2016 Smyčka
2015 A fekete múmia átka (TV film)
2013 A legyözhetetlenek (TV film)
2006 Előbb-utóbb

TV seriály

2014 Hacktion (TV seriál)
Rózsák és fegyverek (S06E10)
Megbocsáthatatlan (S06E09)
Képtelen képesség (S06E04)
další epizody (6)
2013 Hacktion (TV seriál)
Az utolsó fuvar (S05E10)
Lédús körte (S05E09)
Egy ínyenc nyomában (S05E06)
další epizody (4)
1998 Barátok közt (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Smyčka
2013 A legyözhetetlenek (TV film)
2006 Előbb-utóbb

Střihačská filmografie

Filmy

2006 Előbb-utóbb

Herecká filmografie

Filmy

2003 Tesó

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky