foto

Hyo-joo Han

  • nar. 22.2.1987 (32 let)
    Čchongdžu, provincie Severní Čchungčchong, Jižní Korea

Biografie

Narozená 22. února v roce 1987. Je jihokorejskou herečkou, která je známá svojí mladou krásou, a kterou jsme mohli poprvé shlédnout v roce 2003, kdy začala svojí kariéru v sitcomu NONSTOP 5 a v mafiánské komedii MY BOSS, MY TEACHER. Ale do většího povědomí se dostala divákům v roce 2006, kdy účinkovala ve SPRING WALTZ. A touto rolí zaujala režiséra Le Yoon-ki, a proto jí si vybral do nezávislého nízkorozpočtového filmu  AD-LIB NIGHT, kde dostala svojí hlavní roli.

Poté se připojila k úspěšným televizním projektům od KBS (Korejský televizní program) dramatu LIKE LAND AND SKY (2007) a také pod SBS (Soulská televizní stanice) v seriálu ILJIMAE (2008). A tentýž rok v 2008 stihla si zahrát v dalším nezávislém filmu RIDE AWAY,  tento film debutoval na Mezinárodním filmovém festivalu v Jeonju (Jižní Korea). A takhle pokračuje v dalších úspěšných v krocích její kariéry až do dnes. Určitě budete znát její filmy a seriály kde hrála: HEAVEN'S POSTMAN (2008), BRILLIANT LEGACY (2009). MBC  jí také ocenila za skvělé herecké výkony a získala titul "Hallyu star". V poslední době jsme jí mohli shlédnout v romantických dramatech ALWAYS (2011) a v 911 LOVE (2012). Jinak její koníčky jsou zpěv, běh a psaní a také umí hrát skvěle na piano.

ExpertAsie

Herecká filmografie

Filmy

2018 Goldeun seulleombeo
Inrang
2016 Haeeohwa
2015 Sseshibong
2014 Miracle: Debikuro-kun no koi to maho
Vnitřní krása
2013 Gamshijadeul
2012 Banchangggyo
Králův dvojník
2011 Ohjik geudaeman
2009 Cheongukui woopyeonbaedalbu
2008 Dallyeora jajeonkeo
2006 Aju teukbyeolhan sonnim
Toosabooilche

TV seriály

2019 Treadstone (TV seriál)
2016 Deobeulyu (TV seriál)
2010 Dong Yi (TV seriál)
2009 Chanranhan yusan (TV seriál)
2008 Iljimae (TV seriál)
2007 Haneulmankeum ddangmankeum (TV seriál)
2006 Bomeui walcheu (TV seriál)
2004 Nonseutob 5 (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 유희열의 스케치북 (TV pořad)
2004 리얼 로망스 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(26)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace