Reklama

Reklama

Hyo-joo Han

Hyo-joo Han

nar. 22.02.1987 (37 let)
Čchongdžu, provincie Severní Čchungčchong, Jižní Korea

Biografie (1)

Narozená 22. února v roce 1987. Je jihokorejskou herečkou, která je známá svojí mladou krásou, a kterou jsme mohli poprvé shlédnout v roce 2003, kdy začala svojí kariéru v sitcomu NONSTOP 5 a v mafiánské komedii MY BOSS, MY TEACHER. Ale do většího povědomí se dostala divákům v roce 2006, kdy účinkovala ve SPRING WALTZ. A touto rolí zaujala režiséra Le Yoon-ki, a proto jí si vybral do nezávislého nízkorozpočtového filmu  AD-LIB NIGHT, kde dostala svojí hlavní roli. … (více)

Zajímavosti (3)

Inrang (2018)

  • Ve scéně, kdy Im Joong (Dong-won Gang) navštíví Lee Yoon (Hyo-Joo Han) v Namsam Seoul Tower kavárně, můžeme na sklech kavárny vidět vlajky států a jejich hlavní města. To v této kavárně symbolizuje kterými směry jsou. Im Joong v této scéně sedí směrem k Praze, což můžeme vidět díky české vlajce s jménem hlavního města nad ním. (UncleMorty)

Králův dvojník (2012)

  • O výrobě snímku byla jeho tvůrci média informována z kraje roku 2011. To ještě v době, kdy rozpracovaný projekt nesl zavádějící pracovní název I Am The King Of Joseon. S inspirací, čerpající z úspěšné historické novely amerického autora Marka Twaina "The Prince And The Pauper" (1881), započal tehdejší režisér snímku Woo-suk Kang výrobní proces s jihokorejským hercem Jae-young Jung v hlavních úlohách, zatímco ve vedlejší roli se měl objevit herec Jun-sang Yoo. Vše se ale změnilo nedlouho poté, co filmová produkční společnost CJ E&M projevila nespokojenost s režisérovými záměry, které se ne docela shodovaly se záměry produkční společnosti. Woo-suk byl na sklonku roku 2011 odvolán, aby na jeho místo přišel Chang-min Choo. S ním se změnilo i obsazení. V hlavní roli se objevuje Byung-hun Lee, který se do této doby neobjevil byť v jediném historicky laděném celovečerním snímku, a jen o měsíc později se potvrzuje účast herečky Hyo-joo Han. Snímek vznikal ve slavném jihokorejském filmovém studiu Namyangju Studio Complex, nacházejícím se provincii Kjonggi, v němž vzniklo nespočet ikonických, ale i těch méně slavných korejských filmových snímků a televizních dramat; Three Musketeers (2014), Hwang Jin-yi (2006), Empress Ki (2013) ... (Conspi)

Galerie (131)

Reklama

Herečka

Host

Reklama

Reklama