foto

Eun Lee

  • nar. 20.2.1982 (37 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Aleumdawoon yoosan
2008 Dallyeora jajeonkeo
Woetoli
2007 Doremipasollasido
Sarangbang seonsuwa eomeoni
2004 Ballet gyoseubso
2003 Tyoobeu

TV seriály

2011 Chonggagne yachaegage (TV seriál)
2010 Maerineun wibakjoong (TV seriál)
2009 Da joolgeoya (TV seriál)
2007 Mawang (TV seriál)
2006 Cheongookboda natseon (TV seriál)
Goong (TV seriál)
Sarangeun amudo monmalryeo (TV seriál)
Sseomdaei (TV seriál)
2005 Keonbbang seonsaengkwa Byeolsatang (TV seriál)
패션 70's (TV seriál)
2004 Dugeundugeun change (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace