foto

Dihlon McManne

  • nar. 30.5.1954 (64 let)
    Newark, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Umbrella Man, The
2012 Charlieho malá tajemství
2007 Jersey Boy
Nebezpečné představy
2005 Ruby's Tuesday
2004 Prospect
2003 Wake
1995 Hottest Bid, The
Little Crazy, A
1994 Golden Gate
1992 Mrazivá vášeň
1990 Over My Dead Body (TV film)
1983 Sudden Impact

TV seriály

2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Demokracie (S03E18)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1990 Over My Dead Body (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace