foto

Blake Gibbons

  • nar. 21.6.1961 (59 let)
    California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Night Digging
2008 Vyprahlá prérie
2006 Mládí Butche Cassidyho a Sundance Kida (TV film)
Povstání strojů (TV film)
You and I
Štestí věčné lásky
2005 Dependency
2003 Detektivové z Hollywoodu
Láska a jiné pohlavní orgány
Wake
2002 Mothers and Daughters
1999 Rozluč se s Toledem
1998 Uprchlíci
Šest pohřbů a jedna svatba
1996 Spravedlnost ulice
1993 Empty Cradle (TV film)
1991 37. patro v plamenech (TV film)
1989 Hollywood Boulevard II
Moonstalker
1988 Lethal Pursuit

TV seriály

2019 Hodný holky (TV seriál)
Všechno musí jít (S02E05)
2016 Tajnosti a lži (TV seriál)
The Detective (S02E04)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Pevné základy (S06E16)
2015 Murder in the First (TV seriál)
Blue on Blue (S02E03)
2013 Lovci duchů (TV seriál)
Bad Boys (S09E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Final Shot (S09E03)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Podvodníci (S02E23)
Kriminálka New York (TV seriál)
Kill Screen (S08E15)
Flash Pop (S08E14)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Buď chlap (S11E11)
2010 Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Rodgers (E06)
Castle na zabití (TV seriál)
Málem slavný (S03E07)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Přistání na Měsíci (S01E14)
Médium (TV seriál)
Means and Ends (S07E03)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Duch (S08E20)
2008 Dexter (TV seriál)
Ano, jde to (S03E06)
2007 Vize zločinu (TV seriál)
2006 O.C. (TV seriál)
The Dawn Patrol (S03E21)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Falešný únos (S04E21)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2001 Kate Brasher (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Dobro, zlo a nemrtví (S03E14)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Summer of George (S08E22)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Cesta domů (S05E14)
1994 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Ten, kdo mě hlídá na pláži (S05E07)
Život na zlomu 2/2 (S05E02)
Život na zlomu 1/2 (S05E01)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Dostihy (S02E01)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Příbuzenské vztahy (S10E06)
1992 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Shark's Cove (S02E18)
1990 Elvis (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál) - a.z.
The President's Coming! The President's Coming! Part 2 (S05E26) - a.z.
1988 Paradise (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Sophia's Wedding: Part 1 (S04E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky