foto

Georgij Chostikojev

  • nar. 11.11.1981 (38 let)
    Kiev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Vljubljonnyje v Kijev
2010 Proshchai, korrida!
2009 Krasnyj lotos
2004 Soročinskaja jarmarka
2002 Atlantida

TV seriály

2019 Drugaja (TV seriál)
2018 Spadkojemycja mymovoli (TV seriál)
2017 Čto dělajet tvoja žena? (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
2013 Poka stanica spit (TV seriál)
Ženich (TV seriál)
2008 Gluchar (TV seriál)
Zapach lži (S01E12)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky