foto

Robin Ford

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Au Pair Girls
1963 Doomsday at Eleven
1958 Salvage Gang, The

TV seriály

1973 Donati Conspiracy, The (TV seriál)
1972 The Brothers (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Šest žen Jindřicha VIII. (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
The Airbase (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 It Happened Like This (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Tales of Mystery (TV seriál)
Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
The Dickie Henderson Show (TV seriál)
1959 Garry Halliday (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
The Army Game (TV seriál)
1956 Whack-O! (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Life with the Lyons (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 The Bruce Forsyth Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky