foto

Jessica Rose

  • nar. 26.4.1987 (32 let)
    Salisbury, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Be My Guest
2013 Casting Couch
2012 Look at Me
2009 Město přízraků (TV film)
2008 Perfect Sport
2007 Vím, kdo mě zabil

TV seriály

2019 Cardinal (TV seriál)
Roman & Irena (S03E02)
2017 The Wrong Girl (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2014 Boozy Mom (TV seriál)
2009 Greek (TV seriál)
The Popular Vote (S02E08)
2008 Blood Cell (TV seriál)
Poor Paul (TV seriál)
Sorority Forever (TV seriál)
Greek (TV seriál)
A New Normal (S01E11)
2007 Greek (TV seriál)
Black & White and Read All Over (S01E10)
Depth Perception (S01E09)
Separation Anxiety (S01E08)
další epizody (9)
2006 Lonelygirl15 (TV seriál)
Temp Life, The (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
The Corporate Veil (S03E04)

Host

TV pořady

2005 Attack of the Show! (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky