foto

Hazel Bainbridge

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 The Family Way

TV seriály

1988 London's Burning (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Tom, Dick and Harriet (TV seriál)
1981 Sorry! (TV seriál)
1977 Chalk and Cheese (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1975 Anne of Avonlea (TV seriál)
Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1974 David Copperfield (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Hunter's Walk (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1970 Wicked Women (TV seriál)
1969 Happy Ever After (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1968 Middlemarch (TV seriál)
1966 The Idiot (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Call Oxbridge 2000 (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
Family Solicitor (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1960 The Small House at Allington (TV seriál)
1959 Tightrope (TV seriál)
1958 The Larkins (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky