foto

Annemarie Pazmino

  • nar. 12.11.1984 (35 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Army Dog
2014 Eat
Live Nude Girls
2012 Skyler
2010 Shoot the Hero
Small Town Saturday Night
2008 Edges of Darkness
2007 On Bloody Sunday

TV seriály

2009 Compulsions (TV seriál)
Online Gamer, The (TV seriál)
2008 Casanovas (TV seriál)
Sorority Forever (TV seriál)
2007 Elevator (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 The Web.Files (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky