foto

Richard Steele

  • nar. 15.11.1926
    Gateshead, Tyne & Wear, Anglie, Velká Británie
  • zem. 30.4.2004 (77 let)
    Hackney, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Všechny velké a malé bytosti (TV film)
1969 Ponorka X-1
1966 Smrtelný případ

TV seriály

1986 First Among Equals (TV seriál)
1985 Three Up, Two Down (TV seriál)
1983 Andy Robson (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
Mackenzie (TV seriál)
1979 Telford's Change (TV seriál)
Thomas and Sarah (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1977 Wings (TV seriál)
1976 Red Letter Day (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Venturers, The (TV seriál)
1974 Bedtime Stories (TV seriál)
Dial M for Murder (TV seriál)
Stars Look Down, The (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Armchair Cinema (TV seriál)
BBC2 Playhouse (TV seriál)
Hawkeye, the Pathfinder (TV seriál)
Helen: A Woman of Today (TV seriál)
Second City Firsts (TV seriál)
1972 Villains (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 The Ugliest Girl in Town (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
The Doctors (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
Quatermass and the Pit (TV seriál)
Hob (E06)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 No 73 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky