foto

José María Sánchez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Il veterinario (TV film)
2000 Gioco di specchi (TV film)
Piovuto dal cielo (TV film)
1998 Madre inutile, La (TV film)
Poklad královny pouště (TV film)
Quindicesima epistola, La (TV film)
1995 Kašlu na všechno
1993 Colpo di coda (TV film)
1989 Burro
1988 The Legendary Life of Ernest Hemingway
1984 Krásná Oterová (TV film)

TV seriály

2004 Tassinara, La (TV seriál)
2002 Commesse 2 (TV seriál)
1998 Schody ke slávě (TV seriál)
1996 Il maresciallo Rocca (TV seriál)
1987 Facciaffittasi (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1973 Ricco
1967 Guardiamarinas, Los

TV seriály

1965 Estudio 1 (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace