foto

Grigoris Grigoriou

  • nar. 16.6.1919
    Athens, Řecko
  • zem. 4.9.2005 (86 let)
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Ta Hristougenna tou Amerikanou (TV film)
1977 O arhontohoriatis (TV film)
1964 Amfivolies
Ta 201 kanarinia
1963 O adelfos Anna
1959 Limni ton stenagmon, I
1951 Pikro psomi
1950 Thyella sto faro
1949 O kokkinos vrahos

TV seriály

1990 I anagennisi enos ethnous (TV seriál)
1981 Tragoudistades tis lefterias (TV seriál)
1977 Viografies (TV seriál)
1976 Athanates istories agapis (TV seriál)

Herecká filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

1963 O adelfos Anna

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky