foto

Fred Kitchen Jr.

  • nar. 20.8.1902
    Wood Green, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1973
    Lothingland, Suffolk, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1955 One Good Turn
1944 Demobbed

TV seriály

1964 R3 (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Deadline Midnight (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)
Sunday's Child (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 Fair Game (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Assignment Foreign Legion (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky