foto

Melanie Merkosky

  • nar. Calgary, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pup Star: World Tour
The Idea of Manhood
2014 Le règne de la beauté
2013 Desperate Acts of Magic
2007 Básník války
2006 Daleko od ní
Prci, prci, prcičky: Nahá míle
2002 Od dveří ke dveřím (TV film)
1999 Příběh Sheldona Kennedyho (TV film)
1998 Noah (TV film)

TV seriály

2020 Arrow (TV seriál)
Crisis on Infinite Earths, Part 4 (S08E08)
2019 iZombie (TV seriál)
Five, Six, Seven, Ate! (S05E03)
Lovci duchů (TV seriál)
Raising Hell (S15E02)
Back and to the Future (S15E01)
2018 The Arrangement (TV seriál)
The Long Game (S02E01)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Potřebujeme pomoc (S02E22)
2015 Saving Hope (TV seriál)
Narrow Margin (S03E13)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Na prokázané služby (S01E07)
Uhlazený (S01E03)
V utajení (TV seriál)
Embassy Row (S05E06)
Elevate Me Later (S05E05)
2012 Continuum (TV seriál)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
Výstřel (E04)
2006 Lonelygirl15 (TV seriál)
Štvanci (TV seriál)
2003 Slings and Arrows (TV seriál)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2018 The Idea of Manhood

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky