foto

Debra McGrath

  • nar. 5.7.1954 (65 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Rozlučka se svobodou
2012 Sunshine Sketches of a Little Town (TV film)
2005 Getting Along Famously (TV film)
Připálený toast (TV film)
2003 11. září 2001: Čas krize (TV film)
2002 Expecting
1997 Opravdová blondýnka
1992 Společníci (TV film)
1989 Termini Station
1987 Really Weird Tales (TV film)
1985 Kouzelné Vánoce

TV seriály

2019 Soukromé očko (TV seriál)
Dazed and Confused (S03E12)
2018 Let's Get Physical (TV seriál)
2012 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
The Best of Times (S06E11)
The Worst of Times (S06E10)
Haunted Mosque on the Prairie (S06E09)
další epizody (11)
2011 Single White Spenny (TV seriál)
The Casting Room (TV seriál)
Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
Amaar's Well That Ends Well (S05E14)
If You Leave Me Now (S05E13)
The Bachelor Party (S05E12)
další epizody (13)
2010 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
A Holiday Story (S05E01)
A Lease Too Far (S04E18)
Farewell to Amaars (S04E17)
další epizody (10)
2009 The Ron James Show (TV seriál)
Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
Gloves Will Keep Us Together (S04E09)
Saving Sarah Hamoudi (S04E08)
Handle with Care (S04E07)
další epizody (20)
2008 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
A Hard Day's Fight (S03E09)
Mercy Dot Com (S03E08)
Sweet Sixteen (S03E07)
další epizody (18)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
Five Year Plan (S02E11)
Eid's a Wonderful Life (S02E10)
No Fly List (S02E09)
další epizody (18)
2006 Getting Along Famously (TV seriál)
2004 Jane Show, The (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2001 Paradise Falls (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 George Shrinks (TV seriál)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
George and Martha (TV seriál)
1998 Stories from My Childhood (TV seriál)
1997 Ned's Newt (TV seriál)
1996 Wind at My Back (TV seriál)
1994 Robocop (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
1993 Rušný svět Richarda Scarryho (TV seriál)
1989 Babar (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1985 Medvídci mývalové (TV seriál)
1980 Bizarre (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1990 My Talk Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky