foto

Stephanos Stratigos

  • nar. 1923
    Athens, Řecko
  • zem. 6.4.2006
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 O Tzonys Keln, kyria mou
1987 Hamenoi sto Manhattan
O protathlitis
1986 O hartopektis
1985 Mia mera noritera
1982 Anametrisi, I
To kokkino treno
1980 O anthropos me to garyfallo
1973 Oi polemistai tis eirinis
Oi teleftaioi tou Rupel
Os tin teleftaia stigmi
1972 Souliotes
1971 Gia mia houfta touristries
I megali stigmi tou '21: Papaflessas
Předivo klamu
Yperifanoi aetoi
1970 I litaneia ton iroon
O aetos ton sklavomenon
O lipotaktis
O prodotis prepei na pethani
O teleftaios ton komitatzidon
Sti mahi tis Kritis
1969 Agapisa enan prodoti
Filise me, prin fygeis gia panta
Gia tin timi kai gia ton erota
I odysseia enos xerizomenou
I sfragida tou Theou
Katigoro to kormi mou
O Agios Nektarios
Ohi
1968 Apostoli thanatou
Orkizomai eimai athoa!
Sta synora tis prodosias
Synnefiasmenoi orizontes
Ta psihoula tou kosmou
Tapeinos kai katafronemenos
Tha kano petra tin kardia mou
1967 Adiki katara
Ap' ta Ierosolyma, me agapi
Haidari, ora 3.30 - Apodrasate
Homa kai aima
I kori tis Pentagiotissas
Katara ein' o horismos
O prodotis
Syntrimia ta oneira mas
Ta dollaria tis Aspasias
Ti ki an gennithika ftohos
1966 I parastratimeni
Katigoro tin koinonia
O katatregmenos
O zestos minas Avgoustos
To mystiko mias miteras
1965 Apokliroi tis koinonias
Den boroun na mas horisoun
I pikragapimeni
Prepei na zisis, agapi mou
Prodomeni
1964 Apagogi
Einai megalos o kaimos
Katatregmenoi tis moiras
Kathe limani kai kaimos
1963 O dromos me ta kokkina fota
Ta paliopaida
To katharma
1962 Etairia thavmaton
O atsidas
1961 Flogera kai aima
1960 Gia tin agapi mias orfanis
Tsakitzis, o prostatis ton ftohon
1959 Astero
Eglima sto Kolonaki
Krystallo
1958 Miden pente
To amaxaki
1957 Dellistavrou kai Yios
I theia apo to Chicago
Maria Pentagiotissa
Protevousianikes peripeteies
1956 Dívka v černém
Kylismeni ston vourko
1955 Dva zrna grozdja
Katadikasmeni ki ap' to paidi tis
To fintanaki
1954 Despoinis eton '39'
Magiki polis
1953 Brosta sto Theo
Santa Chiquita
1952 Ena votsalo sti limni...
To koritsi tis tavernas
1948 Oi Germanoi xanarhontai...

TV seriály

1992 Anatolikos anemos (TV seriál)
1982 I koursa tou thanatou (TV seriál)
1981 Mana (TV seriál)
1973 Poios einai o enohos (TV seriál)
1971 I proti grammi (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1962 Etairia thavmaton

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky