foto

Nasser Memarzia

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Noces d'or (TV film)
Star Wars: Vzestup Skywalkera
The Rhythm Section
2018 Tatort - Ich töte niemand (TV film)
To Provide All People (TV film)
2016 Gholam
2015 Septembers of Shiraz
2012 Complicit
Můj bratr ďábel
2011 Ďáblův dvojník
2010 Otrokem
2007 Lovec draků
2006 The Situation
2005 Království nebeské
Mnichov
2004 Milióny
Září 2001: Smrt přišla z Hamburku (TV film)
2000 Tisíc a jedna noc (TV film)

TV seriály

2012 Homefront (TV seriál)
2008 Midnight Man (TV seriál)
Saddám: Vzestup a pád (TV seriál)
2002 15 Storeys High (TV seriál)
White Teeth (TV seriál)
2001 Beech Is Back (TV seriál)
Judge John Deed (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1989 Children's Ward (TV seriál)
Saracen (TV seriál)
1988 How to Be Cool (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)

Dokumentární

2007 Mumie: Tajemství faraonů 3D
2002 Story of 'Only Fools and Horses....', The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky