foto

John Michel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 More Time with Family (TV film)
2009 Off Duty (TV film)
2006 Alpha Mom (TV film)
Prodám šéfa zn. spěchá
2005 Confessions of a Dog (TV film)
2003 Hench at Home (TV film)
2002 Couples (TV film)
1996 Apartmá v Londýně (TV film)

TV seriály

2015 Naši nebo vaši (TV seriál)
2014 Neranditelní (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Táta Jack (TV seriál)
2013 Suterén (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Město žen (TV seriál)
Nejlepší nejhorší dovolená (S04E15)
Zlodějka Jules (S04E13)
Bude to u mě jako v hrobě (S04E10)
další epizody (8)
2012 Město žen (TV seriál)
Můj život, tvůj svět, část druhá (S03E15)
Náhradní Den díkůvzdání (S03E13)
Hurikán Mary (S03E11)
další epizody (8)
2011 Město žen (TV seriál)
Něco je ve vzduchu 2. část (S02E22)
Něco je ve vzduchu 1. část (S02E21)
Jen počkej! (S02E17)
další epizody (6)
2010 Město žen (TV seriál)
Až přijde čas (S02E09)
Narozeniny (S02E07)
To co jste provedli (S02E04)
další epizody (12)
2009 Město žen (TV seriál)
Záhadný muž (S01E10)
Dva pistolníci (S01E08)
Zamilovat se zakázáno (S01E06)
další epizody (6)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj poslední den 2/2 (S08E19)
Můj poslední den 1/2 (S08E18)
Můj úplněk (S08E13)
další epizody (10)
2008 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje princezna (S07E11)
Moje ztráta času (S07E10)
Moje vina (S07E07)
2007 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje rostoucí bolesti (S07E05)
Moje nepříjemná pravda (S07E03)
Můj největší nepřítel (S07E01)
další epizody (13)
2006 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Dítě mého nejlepšího přítele a moje dítě (S06E02)
Můj zrcadlový obraz (S06E01)
Moje uroložka (S05E23)
další epizody (15)
2005 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje životní změny (S04E25)
Moje víra v lidskost (S04E23)
Moje pusa na zámek (S04E21)
další epizody (8)
2004 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj jednorožec (S04E11)
Moje právní zkušenost (S04E09)
Můj nepřítel (S04E07)
další epizody (12)
2003 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Mé nemravné tajemství (S03E09)
Můj přítel doktor (S03E08)
Mých patnáct vteřin (S03E07)
další epizody (15)
2002 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje příšera (S02E10)
Můj první krok (S02E07)
Můj starší brácha (S02E06)
další epizody (11)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj soukromý Ježíš (S01E11)
Moje přezdívka (S01E10)
Mých patnáct minut slávy (S01E08)
další epizody (7)
2000 Madigan Men (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Sbohem, 2. část (S04E26)
Sbohem, 1. část (S04E25)
Citová pouta (S04E24)
další epizody (14)
1999 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Caitlin na večeři (S04E12)
Mustang Mikey (S04E11)
Vrátný zvoní dvakrát (S04E10)
další epizody (26)
1998 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Opičárna (S03E12)
Hrdina okamžiku (S03E11)
Krocan nad krocany (S03E10)
další epizody (24)
1997 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Zázrak na 34. ulici (S02E12)
Koně se také střílejí (S02E11)
Rodinná záležitost pokračuje (S02E10)
další epizody (24)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Křížovka (S01E12)
Psí odpoledne (S01E11)
Soutěž (S01E10)
další epizody (11)
1995 Office, The (TV seriál)
1993 Thea (TV seriál)
1992 Here and Now (TV seriál)
Cosby Show (TV seriál)
And So, We Commence (S08E24)
Some Gifts Aren't Deductible (S08E23)
You Can't Stop the Music (S08E22)
další epizody (12)
1991 Cosby Show (TV seriál)
Clair's Place (S08E12)
Two Is a Crowd (S08E11)
Olivia Comes Out of the Closet (S08E10)
další epizody (25)
1990 Cosby Show (TV seriál)
It's Your Move (S07E12)
Clair's Liberation (S07E11)
It's a Boy (S07E10)
další epizody (26)
1989 Cosby Show (TV seriál)
Getting to Know You (S06E12)
Cliff la Dolce (S06E11)
Grampy and NuNu Visit the Huxtables (S06E10)
další epizody (26)
1988 Cosby Show (TV seriál)
Is There a Hamster in the House? (S05E10)
If the Dress Fits, Wear It (S05E09)
How Do You Get to Carnegie Hall? (S05E08)
další epizody (21)
1987 Cosby Show (TV seriál)
The Show Must Go On (S04E12)
The Locker Room (S04E11)
Dance Mania (S04E10)
další epizody (20)
1986 Cosby Show (TV seriál)
War Stories (S03E11)
A Girl and Her Dog (S03E10)
Denise Gets a 'D' (S03E09)
další epizody (14)
1985 Cosby Show (TV seriál)
Clair's Toe (S02E11)
Theo and the Older Woman (S02E05)
Cliff in Love (S02E04)
další epizody (6)
1981 Love, Sidney (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2009 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj úplněk (S08E13)
2007 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje bohatá kamarádka (S06E05)
2006 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj oběd (S05E20)
2005 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje pusa na zámek (S04E21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky