foto

Marco Zappia

  • nar. 29.11.1937
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 22.12.2013 (76 let)
    Ventura, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1990 Mulberry Street (TV film)
Partners in Life (TV film)
1976 Sills and Burnett at the Met (TV film)

TV seriály

2003 Lost at Home (TV seriál)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
2000 Bette (TV seriál)
Boy Meets World (TV seriál)
Brotherly Shove (S07E19)
1999 Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
Boy Meets World (TV seriál)
State of the Unions (S06E22)
Kutil Tim (TV seriál)
Velké finále Kutila Tima (3. část) (S08E27)
Velké finále Kutila Tima (2. část) (S08E26)
Velké finále Kutila Tima (1. část) (S08E25)
další epizody (15)
1998 Costello (TV seriál)
Boy Meets World (TV seriál)
Better Than Average Cory (S06E05)
If You Can't Be with the One You Love... (S05E18)
Heartbreak Cory (S05E14)
Kutil Tim (TV seriál)
Jak vyzrát na škvrňata (S08E12)
Doma na svátky (S08E11)
Musíme si pomáhat (S08E10)
další epizody (26)
1997 Smart Guy (TV seriál)
Soul Man (TV seriál)
You Wish (TV seriál)
Boy Meets World (TV seriál)
A Long Walk to Pittsburgh: Part 2 (S04E17)
Kutil Tim (TV seriál)
Ničím nezkalené Vánoce (S07E11)
Zadejte se, prosím (S07E10)
Díkuvzdání (S07E09)
další epizody (24)
1996 Buddies (TV seriál)
Malcolm & Eddie (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Boy Meets World (TV seriál)
Janitor Dad (S04E06)
Kutil Tim (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S06E12)
Blues pracujícího muže (S06E11)
Měj trochu slitování (S06E10)
další epizody (26)
1995 Maybe This Time (TV seriál)
Misery Loves Company (TV seriál)
The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
Boy Meets World (TV seriál)
My Best Friend's Girl (S03E01)
Kutil Tim (TV seriál)
Předvánoční let (S05E12)
Když přijede matka (S05E11)
Doktor v domě (S05E10)
další epizody (26)
1994 Thunder Alley (TV seriál)
Boy Meets World (TV seriál)
I Dream of Feeny (S01E22)
Boy Meets Girl (S01E21)
The Play's the Thing (S01E20)
další epizody (11)
Kutil Tim (TV seriál)
Noc předtím, než vypukl chaos (S04E12)
Někdo to rád rychlé (S04E11)
Starý učitel dílen (S04E10)
další epizody (25)
1993 Almost Home (TV seriál)
Boy Meets World (TV seriál)
The Father/Son Game (S01E11)
Santa's Little Helper (S01E10)
Class Pre-Union (S01E09)
další epizody (11)
The Sinbad Show (TV seriál)
Where I Live (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
To byla rána před Vánocemi (S03E12)
Spor o názor (S03E11)
Mrazivé chvíle (S03E10)
další epizody (25)
1992 Kutil Tim (TV seriál)
Sním o bílých Vánocích (S02E12)
Opuštěná rodina (S02E11)
Byli jsme na obědě (S02E10)
další epizody (24)
1991 Dinosaurové (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Šťastné a veselé (S01E12)
Kdopak to nemluví (S01E11)
Učení mučení (S01E10)
další epizody (12)
Sunday Dinner (TV seriál)
Torkelsons, The (TV seriál)
1990 Carol & Company (TV seriál)
Married People (TV seriál)
Singer & Sons (TV seriál)
1989 Chicken Soup (TV seriál)
1987 Dom DeLuise Show, The (TV seriál)
My Two Dads (TV seriál)
Vietnam War Story (TV seriál)
1986 Dads (TV seriál)
Mr. Sunshine (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Tři na cestách (S02E10)
Prolhaný Jack (S02E06)
1985 Comedy Factory (TV seriál)
Tall Tales and Legends (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 It's Not Easy (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
1981 Open All Night (TV seriál)
1979 A New Kind of Family (TV seriál)
Archie Bunker's Place (TV seriál)
CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
1978 Husbands, Wives & Lovers (TV seriál)
1976 What's Happening!! (TV seriál)
1974 That's My Mama (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Dokumentární

1985 Joan Rivers and Friends Salute Heidi Abromowitz (TV film)
1982 Henry Fonda: The Man and His Movies (TV film)
1980 John Wayne the Duke Lives On: A Tribute
1977 Bette Midler: Ol' Red Hair Is Back (TV film)

TV pořady

1983 Best of Everything, The (TV pořad)
1982 I Love Liberty (TV pořad)
1981 Lily: Sold Out (TV pořad)
1980 American Film Institute Salute to James Stewart, The (TV pořad)
1977 Superstunt (TV pořad)
1976 The Sonny and Cher Show (TV pořad)
1974 Tony Orlando and Dawn (TV pořad)
1969 Hee Haw (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky