foto

Tanja Wenzel

  • nar. 27.7.1978 (40 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Rosamunde Pilcher: Mé srdce patří tobě (TV film)
Unknown Heart (TV film)
2008 Giardino, Il
2007 Úplný idiot
2006 Bum-Bum
Kde je Fred?
Poslední mise
2005 Toy Boy
2004 Dva idioti ze Scotland Yardu
2003 Nejlepší z gladiátorů (TV film)
Sitte - Auf gute Nachbarschaft, Die (TV film)
2002 Ein Albtraum von 3 1/2 Kilo (TV film)

TV seriály

2013 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Der Partner (S01E08)
2012 Es kommt noch dicker (TV seriál)
2009 Deník doktorky (TV seriál)
Hurá, konečně zase trampoty s láskou - 1. část (S02E01)
2008 Anna und die Liebe (TV seriál)
2006 LadyLand (TV seriál)
2005 Kobra 11 (TV seriál)
Komisař (S09E04)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Odvážní andělé (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace