foto

Tomojo Kurosawa

  • nar. 1996
    Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 BanG Dream! FILM LIVE
Love Live! Sunshine!! The School Idol Movie: Over the Rainbow
Učú Senkan Jamato 2202: Ai no senšitači – Dainanašó šinsei hen
2018 Gekidžóban PriPara & Kiratto pri čan: Kirakira memorial live
Čičibu de bučiči (TV film)
2017 Gekidžóban Hibike! Euphonium: Todoketai melody
2016 Aikacu! Nerawareta mahó no aikacu! Card
Pop in Q
2014 Gekijōban Aikatsu!
2013 Sestry čarodějky Jojo a Nene
2010 Učú Show e jókoso
2007 Fudeko: Sono Ai - Tenshi no PIANO

TV seriály

2019 Bang Dream! 2nd Season (TV seriál)
Kanata no Astra (TV seriál)
2018 Akanesasu šódžo (TV seriál)
Cutie Honey Universe (TV seriál)
FLCL Progressive (TV seriál)
Hisone to Masotan (TV seriál)
Muteki no watashi-tachi (E12)
Monparunasu no sora to kuzu onna (E11)
Suki ni nattara toro ke chau (E10)
další epizody (12)
Karakuri circus (TV seriál)
Čúkan kanriroku Tonegawa (TV seriál)
2017 BanG Dream! (TV seriál)
Hóseki no kuni (TV seriál)
Idol Time PriPara (TV seriál)
Idolmaster Cinderella Girls gekidžó (TV seriál)
Koi to uso (TV seriál)
Sakura Quest (TV seriál)
2016 Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari (TV seriál)
Cukiuta. The Animation (TV seriál)
Ragnastrike Angels (TV seriál)
Rilu Rilu Fairilu: Yōsei no Door (TV seriál)
Sanša san'jó (TV seriál)
2015 Hibike! Euphonium (TV seriál)
Owari no Seraph (TV seriál)
The Idolm@ster: Cinderella Girls (TV seriál)
2014 Amagi Brilliant Park (TV seriál)
Black Bullet (TV seriál)
Fucú no džošikósei ga "Locodol" jattemita. (TV seriál)
Júki Júna wa júša de aru (TV seriál)
2012 Aikacu! Idol kacudó! (TV seriál)
Black Rock Shooter (TV seriál)
2007 Juken no kamisama (TV seriál)
2006 Atenšon purízu (TV seriál)
2004 ママは女医さん (TV seriál)
2003 Black Jack ni yoroshiku (TV seriál)