foto

Cole Caplan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Franklin jde do školy
Rolie Polie Olie: The Baby Bot Chase
2002 Rolie Polie Olie: The Great Defender of Fun
2001 Medvídci
The Santa Claus Brothers (TV film)
2000 Redwall: The Movie (TV film)

TV seriály

2008 Dex Hamilton: Alien Entomologist (TV seriál)
2005 Time Warp Trio (TV seriál)
2004 Atomic Betty (TV seriál)
Miss Spider a její kamarádi ze Sluneční louky (TV seriál)
2003 JoJo's Circus (TV seriál)
2002 Robobrouk (TV seriál)
2001 Committed (TV seriál)
2000 Anička ze zeleného domku (TV seriál)
1999 Redwall (TV seriál)
1998 Anatole (TV seriál)
Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
Rolie Polie Olie (TV seriál)
1997 Franklin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky