foto

Don Balluck

  • nar. 25.6.1929
    Cleveland, Ohio, USA
  • zem. 7.4.2000 (70 let)
    Burbank, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1980 Waikiki (TV film)
Wild Times (TV film)
1979 Christmas for Boomer, A (TV film)
1978 Smrtící kometa (TV film)
1970 Four Rode Out

TV seriály

1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
Nebezpečný záliv (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Hello and Goodbye (S09E21)
A Child with No Name (S09E17)
Once Upon a Time (S09E15)
1982 Little House on the Prairie (TV seriál)
Alden's Dilemma (S09E11)
The Return of Nellie (S09E08)
A Faraway Cry (S08E20)
další epizody (6)
1981 Father Murphy (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
A Christmas They Never Forgot (S08E11)
The Lost Ones: Part 2 (S07E22)
The Lost Ones: Part 1 (S07E21)
další epizody (5)
1980 Here's Boomer (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
The In-laws (S07E09)
Divorce, Walnut Grove Style (S07E07)
Fight Team Fight! (S07E04)
1979 Little House on the Prairie (TV seriál)
Crossed Connections (S06E12)
The Faith Healer (S06E10)
The Enchanted Cottage (S05E21)
další epizody (4)
Hawaii Five-O (TV seriál)
The Execution File (S11E18)
1978 Little House on the Prairie (TV seriál)
The Godsister (S05E14)
Men Will Be Boys (S05E10)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
The High Cost of Being Right (S04E09)
The Aftermath (S04E08)
Hawaii Five-O (TV seriál)
Tsunami (S10E10)
1975 Baretta (TV seriál)
Matt Helm (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
The Bait (S01E10)
1974 Chopper One (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
License to Kill (S03E12)
1972 Norman Corwin Presents (TV seriál)
Search (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
1967 Dundee and the Culhane (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky