foto

David Blass

  • nar. 1.12.1968 (51 let)
    Ashland, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2001 Black Scorpion Returns
Nikdy toho není dost
Ďáblova oběť
1999 Stray Bullet
Tomorrow by Midnight
1998 Illicit Dreams 2
Running Woman
1997 Born Bad
Don't Sleep Alone
Pod přísahou
Šílená jízda
1996 Friend of the Family II
Hvězdný lovec
1995 Drsná pomsta
Záhady těla
1993 Taxi Dancers

TV seriály

2020 Zámek a klíč (TV seriál)
2019 The Boys (TV seriál)
You Found Me (S01E08)
The Self-Preservation Society (S01E07)
The Innocents (S01E06)
další epizody (8)
2017 Preacher (TV seriál)
The End of the Road (S02E13)
On Your Knees (S02E12)
Backdoors (S02E11)
další epizody (13)
2016 Preacher (TV seriál)
Call and Response (S01E10)
Finish the Song (S01E09)
El Valero (S01E08)
další epizody (9)
Vysněná meta (TV seriál)
Neříkej to (E10)
Poslední zápas (E09)
Zdrcující síla paradoxu (E08)
další epizody (9)
Tajnosti a lži (TV seriál)
The Truth (S02E10)
The Brother (S02E09)
The Racket (S02E08)
další epizody (10)
2015 Quantico (TV seriál)
Run (S01E01)
Constantine (TV seriál)
Waiting for the Man (E13)
Angels and Ministers of Grace (E12)
A Whole World Out There (E11)
další epizody (5)
2014 Constantine (TV seriál)
The Saint of Last Resorts (E08)
Blessed Are the Damned (E07)
Rage of Caliban (E06)
další epizody (7)
Strážce pořádku (TV seriál)
Restitution (S05E13)
Starvation (S05E12)
The Toll (S05E11)
další epizody (12)
2013 Rectify (TV seriál)
Jacob's Ladder (S01E06)
Drip, Drip (S01E05)
Plato's Cave (S01E04)
další epizody (6)
Drsný šerif (TV seriál)
Špatná medicína (S02E13)
Je těžké zemřít se ctí (S02E12)
Přírodní zákony (S02E11)
další epizody (13)
Strážce pořádku (TV seriál)
Peace of Mind (S04E12)
Decoy (S04E11)
Get Drew (S04E10)
další epizody (12)
2012 Strážce pořádku (TV seriál)
Slaughterhouse (S03E13)
Coalition (S03E12)
Measures (S03E11)
další epizody (13)
2011 Strážce pořádku (TV seriál)
Bloody Harlan (S02E13)
Reckoning (S02E12)
Full Commitment (S02E11)
další epizody (13)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Bulletville (S01E13)
Fathers and Sons (S01E12)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Šílená po klucích (S05E09)
Zázračné dítě (S05E06)
Postav se a zakřič (S04E20)
2001 Black Scorpion (TV seriál)
1999 Phantom Eye, The (TV seriál)

TV pořady

2007 Shear Genius (TV pořad)
2006 Solitary (TV pořad)
2005 Krásky a šprti (TV pořad)
2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1998 Running Woman

TV seriály

2001 Black Scorpion (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Shades of Gray
1996 Irresistible Impulse (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky