foto

Jade Tailor

  • nar. 12.8.1985 (35 let)
    Hollywood, California, USA

Biografie

Jade Tailor je americká filmová a televízna herečka. Jej matka je Sally Pansing. V troch rokoch začala gymnastiku, neskôr tancovala a spievala. Navštevovala strednú umeleckú školu zameranú na predstavenie, kde neustále rozvíjala svoje umelecké zručnosti. Po ukončení štúdia odišla do New Yorku, aby sa dozvedela viac o rôznych umeniach v zábavnom priemysle.

Jade začala svoju hereckú kariéru v roku 2007 a naďalej pôsobila v rôznych filmoch a televíznych seriáloch. Preslávila sa najmä v televíznom seriáli V zajetí kouzel (2015–2020).

Emanuela

Herecká filmografie

Filmy

2020 Juke Box Hero
2018 Higher Power
2017 Altered Perception
2016 Wild for the Night
2014 Cam2Cam
2013 Don't Pass Me By
2012 Wedding Day
2011 Důkaz lásky
2010 Náměsíčný
2008 Dark Reel
2007 Crimson
You're So Dead

TV seriály

2020 V zajetí kouzel (TV seriál)
Fillory and Further (S05E13)
The Balls (S05E12)
Be the Hyman (S05E11)
další epizody (10)
2019 V zajetí kouzel (TV seriál)
The Secret Sea (S04E12)
The 4-1-1 (S04E11)
All That Hard, Glossy Armor (S04E10)
další epizody (9)
2018 V zajetí kouzel (TV seriál)
Will You Play with Me? (S03E13)
The Fillorian Candidate (S03E12)
All That Josh (S03E09)
další epizody (10)
2017 V zajetí kouzel (TV seriál)
We Have Brought You Little Cakes (S02E13)
Ramifications (S02E12)
The Rattening (S02E11)
další epizody (13)
2016 V zajetí kouzel (TV seriál)
Have You Brought Me Little Cakes (S01E13)
Thirty-Nine Graves (S01E12)
Remedial Battle Magic (S01E11)
další epizody (10)
2015 Aquarius (TV seriál)
(Please Let Me Love You And) It Won't Be Wrong (S01E12)
Home Is Where You're Happy (S01E04)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Unauthorized Magic (S01E01)
Murder in the First (TV seriál)
Number Thirty Nine (S02E12)
Down Time (S02E11)
Out of the Shadows (S02E08)
další epizody (5)
2013 Vegas (TV seriál)
From This Day Forward (E12)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky