foto

Jade Tailor

  • nar. 12.8.1985 (33 let)
    Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Higher Power
Juke Box Hero
2017 Altered Perception
2016 Wild for the Night
2014 Cam2Cam
2013 Don't Pass Me By
2012 Wedding Day
2011 Důkaz lásky
2010 Náměsíčný
2008 Dark Reel
2007 You're So Dead

TV seriály

2019 V zajetí kouzel (TV seriál)
The Secret Sea (S04E12)
The 4-1-1 (S04E11)
All That Hard, Glossy Armor (S04E10)
další epizody (9)
2018 V zajetí kouzel (TV seriál)
Will You Play with Me? (S03E13)
The Fillorian Candidate (S03E12)
All That Josh (S03E09)
další epizody (10)
2017 V zajetí kouzel (TV seriál)
We Have Brought You Little Cakes (S02E13)
Ramifications (S02E12)
The Rattening (S02E11)
další epizody (13)
2016 V zajetí kouzel (TV seriál)
Have You Brought Me Little Cakes (S01E13)
Thirty-Nine Graves (S01E12)
Remedial Battle Magic (S01E11)
další epizody (10)
2015 Aquarius (TV seriál)
(Please Let Me Love You And) It Won't Be Wrong (S01E12)
Home Is Where You're Happy (S01E04)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Unauthorized Magic (S01E01)
Murder in the First (TV seriál)
Number Thirty Nine (S02E12)
Down Time (S02E11)
Out of the Shadows (S02E08)
další epizody (5)
2013 Vegas (TV seriál)
From This Day Forward (E12)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace