foto

Martín Brek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Yo soy Pepito
2016 EnamorDados
1999 Ley de Herodes, La
1997 Cruzando el Rio Bravo: Frontera asesina
1990 Desafiando a la muerte (Agentes federales)
Viaje directo al infierno
Vrah
1989 Erik
Romero
1987 La Coyota
1982 Antonieta

TV seriály

2017 El bienamado (TV seriál)
2016 Tres veces Ana (TV seriál)
2015 Lo imperdonable (TV seriál)
2013 El Señor de los Cielos (TV seriál)
2012 Amores Verdaderos (TV seriál)
Un refugio para el amor (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
La que no podía amar (TV seriál)
2010 Triunfo del amor (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
2001 Lo que callamos las mujeres (TV seriál)
1993 Peñón del Amaranto, El (TV seriál)
1990 Balada por un amor (TV seriál)
Yo compro esa mujer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky