foto

Coleman Herbert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Brave New World (TV seriál)
Monogamy and Futility: Part 1 (E07)
2016 The Path (TV seriál)
Rectify (TV seriál)
Physics (S04E06)
Pineapples in Paris (S04E05)
2015 Rectify (TV seriál)
Sown with Salt (S03E03)
2014 Rectify (TV seriál)
Weird as You (S02E07)
Charlie Darwin (S02E03)
2012 Alcatraz (TV seriál)
2011 Zločin (TV seriál)
2008 Valentine (TV seriál)
2006 Velká láska (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 The Path (TV seriál)
Rectify (TV seriál)
All I'm Sayin' (S04E08)
Happy Unburdening (S04E07)
Physics (S04E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky