foto

Sergej Ponomarenko

  • nar. 2.4.1951 (69 let)
    Donetsk, Donetskaya oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 American Boy
Ubijstvo v Sunshine Menor
1990 Doping dlja angelov
1989 Je těžké být Bohem
1988 Grešnik
1986 Patnáctiletý kapitán Pilgrimu
Približenije k buduščemu
1985 Protiúder
1984 Gruz bez markirovki
Voloďkina žizň (TV film)
1982 Gonki po vertikali (TV film)
Vozvraščenije Batterfljaj

TV seriály

2018 Akvareli (TV seriál)
Angelina (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 16 (S04E16)
2017 Gorničnaja (TV seriál)
Linija sveta (TV seriál)
2016 Na liniji žytťa (TV seriál)
2015 Viddil 44 (TV seriál)
2014 Bomba (TV seriál)
2013 Agent (TV seriál)
Brat za brata 3 (TV seriál)
Svaty 6 (TV seriál)
2010 Akula (TV seriál)
Susidy (TV seriál)
Včera zakončilas vojna (TV seriál)
2006 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Propavšaja ikona (S03E97)
Kollekcioněr (S03E59)
Prevratnosti ljubvi (S03E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky