foto

Valerij Ivakov

  • nar. 4.7.1971 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jolki 5
2014 Sněhová královna 2
Zdrastě, ja vaš papa!
2010 Brestská pevnost
2008 Mucha
2006 Geroj našego vremeni
Průsmyk smrti (TV film)
2005 Fart
2004 Konvoj PQ 17
2003 Trio
2002 Aprel
Ivan-Durak
Jechali dva šofjora
Železnodorožnyj romans (TV film)
2001 Lavina
Musorščik
2000 DMB
Prezident i jego vnučka
Zatvornik
1999 Moskva
1998 Strana gluchich
The Stringer

TV seriály

2018 Čjornyje bušlaty (TV seriál)
2017 Sezon ljubvi (TV seriál)
Versija (TV seriál)
2016 Krylja (TV seriál)
2015 Poslednij ment (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
2014 Tam, kdě ty (TV seriál)
2013 Pjotr Leščenko. Vsjo čto bylo... (TV seriál)
Ženich (TV seriál)
2012 Obratnaja storona Luny (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Sotrudnik (S02E08)
Tačka (S02E07)
Familnyje dragocennosti (S02E06)
další epizody (4)
2011 A sčastě gdě-to rjadom (TV seriál)
Otraženije (TV seriál)
2010 Pobeg (TV seriál)
2009 Moskovskij dvorik (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
Korabl - prizrak (S04E01)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
Ťažjolyj pesok (TV seriál)
2006 Děvjať něizvěstnych (TV seriál)
2004 Diversant (TV seriál)
Kavalery morskoj Zvězdy (TV seriál)
Moskovskaja saga (TV seriál)
2003 Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
Semejnyje tajny (TV seriál)
Tajny dvorcovych pěrevorotov. Rossija, věk XVIII. (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Ubiť vorona (S01E02)
Kamenskaja (TV seriál)
Ubijca poněvole (S01E03)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky