foto

Jonathan Potts

  • nar. 17.7.1964 (55 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Anon
2016 Population Zero
Rupture
2015 Len a spol.
No Stranger Than Love
2014 Vánoce v ohrožení (TV film)
2013 Clara's Deadly Secret (TV film)
Případ Casey (TV film)
2012 Still
2011 Dům snů
Salem Falls (TV film)
2010 Ďábel
2008 Kmen Andromeda (TV film)
Opravdový příběh hollywoodské hvězdičky (TV film)
2007 Osudové selhání
Říše hraček
2006 Dům na Bay Street (TV film)
Po stopách 11. září (TV film)
2005 Medvědí přízrak (TV film)
2003 Unesená: Příběh Elizabeth Smartové (TV film)
Černí bojovníci (TV film)
2002 Torzo: Příběh Evelyn Dick (TV film)
2001 Jason X
Vášeň a předsudky (TV film)
2000 Sex a paní X (TV film)
Velmi nebezpečné známosti 2
1999 Jesse Ventura Story, The (TV film)
Rodina policajtů III (TV film)
Vraždy podle Jidáše
1997 Balls Up (TV film)
Barva spravedlnosti (TV film)
Smrtící úder
Vražedná hra
Ztracená nevinnost (TV film)
1995 Butterbox Babies
When Night Is Falling
1994 Falešná hraběnka (TV film)
1992 Zvuk a ticho (TV film)
1991 Conspiracy of Silence (TV film)
1987 Bluffing It (TV film)
1986 Body Count (TV film)

TV seriály

2019 When Hope Calls (TV seriál)
Soukromé očko (TV seriál)
Hog Day Afternoon / So You Think You Can Kill! (S03E06)
2018 Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
Inshallah (S01E08)
Falling Water (TV seriál)
Risk Assessment (S02E09)
Promotion (S02E05)
Shadowman (S02E01)
2017 Zpátky do práce (TV seriál)
Pravidla (S01E02)
Prezident v pořadí (TV seriál)
Po prvním roce (S02E01)
2016 People of Earth (TV seriál)
Unexplained (S01E05)
Rusty Rivets (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Dětský den (S09E09)
Lovci duchů (TV seriál)
Into the Mystic (S11E11)
2015 Between (TV seriál)
School's Out (S01E01)
Kravaťáci (TV seriál)
Toe to Toe (S05E05)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Uhlazený (S01E03)
Ta bedna (S01E02)
Den předtím (S01E01)
2013 Cracked (TV seriál)
The Hold Out (S02E05)
Nikita (TV seriál)
Inevitability (S03E15)
2012 Firma (TV seriál)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Ultravinyl (S01E08)
Kennedyové (TV seriál)
Life Sentences (E05)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Tenkrát na táboře (S04E18)
2010 Happy Town (TV seriál)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Zelená Múza (S02E05)
2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
The Leak (S01E17)
Lovci duchů (TV seriál)
No Rest for the Wicked (S03E16)
2006 At the Hotel (TV seriál)
Billable Hours (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
Street Time (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 Queer as Folk (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
Twitch City (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Arthur (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Traders (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Prváci (TV seriál)
Rušný svět Richarda Scarryho (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1990 Captain N & the Adventures of Super Mario Bros. 3 (TV seriál)
Cesta do Avonlea (TV seriál)
Piggsburg Pigs! (TV seriál)
Swamp Thing (TV seriál)
1989 Captain N: The Game Master (TV seriál)
Zeruda no densetsu (TV seriál)
1987 Beverly Hills Teens (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky