foto

Christopher Carley

  • nar. 31.5.1978 (40 let)
    Suffern, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Christopher Murphy Carley se narodil 31. května 1978 v Suffernu ve státě New York. Je známý zejména pro svůj typicky irský vzhled s přírodními zrzavými vlasy a lehce pihatou pletí. Vyrůstal v Pearl River, kde také v roce 1996 vystudoval PR High School.

Již v mládí byl velmi aktivní jako divadelní herec. Debutoval na Broadwayi v roce 1998 v roli Raye ve hře THE BEAUTY QUEEN OF LEENANE. Také si zahrál v ONCE IN A LIFETIME. V roce 2005 se v USA proslavil v reklamách na Verizon Wireless jako Schmitty, kde byl trápen svými přáteli a příbuznými přes mobilní telefon.

Také hostoval v mnoha populárních seriálech, jako VRAŽEDNÁ ČÍSLA, DR. HOUSE, ZÁKON A POŘÁDEK, RODINA SOPRÁNŮ a VERONICA MARS. Zahrál si i menší roli ve filmu HRDINOVÉ A ZBABĚLCI. Pravděpodobně jeho největším úspěchem byla role otce Janoviche ve filmu GRAN TORINO po boku Clinta Eastwooda z roku 2008.

Ondřej "Waca" Vacek

Herecká filmografie

Filmy

2010 Nenápadná slečna
2008 AmericanEast
Gran Torino
2007 Hrdinové a zbabělci
Subs (TV film)
2005 Backseat
Gnome
2004 Agent Orange
Procitnutí v Garden State
1997 Colin Fitz

TV seriály

2012 Ro (TV seriál)
2011 Kriminálka New York (TV seriál)
Kill Screen (S08E15)
Flash Pop (S08E14)
2007 Veronica Mars (TV seriál)
Jak chudá holka ke štěstí přišla (S03E11)
2006 Campus Ladies (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
B-12 (E10)
Dr. House (TV seriál)
Kdo je tvůj táta? (S02E23)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Kukuřičné placky (S06E08)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Krize identity (S01E08)
2000 Ed (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Sophomore Jinx (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace