foto

Andrea Föhr

  • nar. 21.5.1958 (61 let)
    Kreuzthal, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Liebe im Halteverbot (TV film)
Wieder daheim (TV film)
2007 Alma ermittelt - Tango und Tod (TV film)
Grüß Gott, Herr Anwalt (TV film)
2002 Nevěra za nevěru (TV film)
Therapie und Praxis (TV film)
2000 008 - Agent wider Willen (TV film)
1996 Sestry až do smrti (TV film)

TV seriály

2012 Schafkopf - A bissel was geht immer (TV seriál)
2011 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Tod einer Ehe (S06E01)
Fluch der Bilder (S05E04)
2007 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Heiliger Zorn (S02E03)
2006 Zwei am großen See (TV seriál)
Große Gefühle (E05)
2005 Zwei am großen See (TV seriál)
Angriff aufs Paradies (E03)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2000 Kobra 11 (TV seriál)
Krtek (S04E16)
Na útěku (S04E03)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
Stunden der Entscheidung (S01E18)
Rivalen (S01E12)
1998 Gisbert (TV seriál)
Mobbing Girls (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Tank na scestí (S03E02)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Lukas (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky