foto

Thomas Letocha

  • nar. 1958
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Liebe im Halteverbot (TV film)
Wieder daheim (TV film)
2007 Alma ermittelt - Tango und Tod (TV film)
Grüß Gott, Herr Anwalt (TV film)
2002 Nevěra za nevěru (TV film)
Therapie und Praxis (TV film)
2000 008 - Agent wider Willen (TV film)
1996 Sestry až do smrti (TV film)

TV seriály

2012 Schafkopf - A bissel was geht immer (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 Zwei am großen See (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2000 Kobra 11 (TV seriál)
Krtek (S04E16)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
Stunden der Entscheidung (S01E18)
Rivalen (S01E12)
1998 Gisbert (TV seriál)
Mobbing Girls (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Lukas (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky