foto

Andreas Püschel

  • nar. 1954
    Jena, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Wozu denn Eltern? (TV film)
1994 Sherlock Holmes und die sieben Zwerge
1990 Bahnhof für Robert (TV film)

TV seriály

2020 In aller Freundschaft (TV seriál)
Hier und jetzt (S23E02)
2019 In aller Freundschaft (TV seriál)
Kleiner Kosmonaut (S22E29)
Unruhige Nächte (S22E13)
Gefühl und Verstand (S22E02)
2018 In aller Freundschaft (TV seriál)
Hoffnungsvoll (S21E25)
Nur Mut! (S21E16)
Wieder auf Anfang (S21E06)
2017 In aller Freundschaft (TV seriál)
Folgenschwere Lügen (S20E38)
Jetzt oder nie (S20E26)
Der Zweck heiligt die Mittel? (S20E14)
další epizody (4)
2016 In aller Freundschaft (TV seriál)
Nicht mit mir! (S19E24)
Guter Rat ist teuer (S19E11)
Ganz was Neues (S19E03)
2015 In aller Freundschaft (TV seriál)
Wendemanöver (S18E33)
Krokodilstränen (S18E23)
Mit verdeckten Karten (S18E13)
další epizody (4)
2014 In aller Freundschaft (TV seriál)
Der Moment der Wahrheit (S17E28)
Verraten und verkauft (S17E11)
Der Überraschungsgast (S17E03)
2013 In aller Freundschaft (TV seriál)
Missverständnisse (S16E29)
Ostergeschenke (S16E10)
Am Ende des Weges (S16E03)
2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Sturmwarnung (S15E32)
Einsam oder zweisam? (S15E18)
Reise in die Vergangenheit (S15E06)
2011 Herzflimmern (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Wer einmal lügt … (S14E38)
Machtlos (S14E27)
Osterüberraschungen (S14E14)
další epizody (4)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Liebe und Zweifel (S13E23)
Der richtige Zeitpunkt (S13E02)
2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Verliebt (S12E28)
Des einen Freud’ … (S12E15)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Haus und Hof (S11E37)
Noch nicht zu spät (S11E18)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Wiedererweckte Gefühle (S10E39)
Für immer (S10E10)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Zu zweit allein (S09E28)
Schuld und Sühne (S09E13)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Geschwisterliebe (S08E30)
Zweite Begegnung (S08E20)
Mit aller Macht (S08E09)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Nichts geht mehr? (S07E31)
Platzhirsche (S07E22)
Scham (S07E15)
další epizody (4)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Štěstí na dosah (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Isoliert (S06E41)
Der Stellvertreter (S06E25)
E-mail für dich (S06E18)
další epizody (5)
2002 In aller Freundschaft (TV seriál)
Spätes Glück (S05E35)
Rache ist süß (S05E29)
Leise Zweifel (S05E17)
další epizody (4)
2001 In aller Freundschaft (TV seriál)
Der letzte Kampf (S04E34)
Bis bald, Sarah! (S04E24)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Julias Traum (S03E14)
Der Chef (S02E30)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
Das Damoklesschwert (S02E02)
In letzter Minute (S01E32)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Hier und Jetzt (TV seriál)
Sherlock Holmes und die sieben Zwerge (TV seriál)

TV pořady

2006 Panda, Gorilla & Co. (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky