foto

Daniel Wuschansky

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Fanaa

TV seriály

2014 Dr. Klein (TV seriál)
2013 In aller Freundschaft (TV seriál)
Berührungsangst (S16E07)
2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Mit bestem Wissen (S15E21)
Unangenehme Wahrheiten (S15E02)
2011 Ein Fall für die Anrheiner (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1995 Jede Menge Leben (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky