foto

Brande Roderick

  • nar. 13.6.1974 (44 let)
    Novato, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Brande Nicole Roderick je americká modelka a herečka, známá především ze seriálu BAYWATCH HAWAII /1999-2001/.

Roderick se narodila ve městě Novato v Kalifornii. Navštěvovala Santa Rose Junior College s aspiracemi ke hraní. V roce 2006 se zasnoubila s bývalým hráčem amerického fotbalu Glennem Cadrezem, který odehrál v dresu Denver Broncos, New York Jets a Kansas City Chiefs 11 sezón. Pár se vzal v červnu 2007 a jejich první dítě přišlo na svět v roce 2010.

V roce 2000 hrála Roderick postavu Leigh Dyer v americkém seriálu Baywatch Hawaii. V dubnu 2000 se objevila v magazínu Playboy a stala se Playmate měsíce dubna. V roce 2001 se dokonce stala Playmate roku. Následně v roce 2001 s ní Playboy natočil profilový medailon PLAYBOY VIDEO CENTERFOLD: PLAYMATE OF THE YEAR BRANDE RODERICK. V roce 2003 hrála v Bollywoodském filmu OUT OF CONTROL americkou manželku indického muže, kterého ztvárnil Riteish Deshmukh, který je nucen svou rodinou aby si vzal jen indickou dívku.

Mezi její další snímky můžeme zařadit krimi komedii STARSKY & HUTCH /2004/, horror rappera Snoop Dogga HOOD OF HORROR /2006/, snímek CLUB WILD SIDE 2 nebo filmovou adaptaci stejnojmenného románu THE NANNY DIARIES /2007/. Jako guest star se objevila v sitcomu JOEY /2004-2006/, THE PARKERS /1999-2004/, v TV sitcomu JUST SHOOT ME! /1997-2003/, v reality show FEAR FACTOR /2001-2012/ nebo v teenagerském seriálu BEVERLY HILLS, 90210 /1990-2000/.

Roderick je také "Girl of RPS" soutěže USA Rock Paper Scissors league, což je národní liga ve stylu "Kámen, nůžky, papír". V roce 2006 byla Roderick jednou ze šesti celebrit, které se zúčastnily letní soutěže GAMESHOW MARATHON v produkci TV společnosti CBS. Byla celkově druhá za vítězkou Kathy Najimy. V roce 2009 se objevila ve druhé sérii reality show CELEBRITY APPRENTICE. V průběhu série měly celebrity za úkol vydělat peníze pro charitu podle jejich vlastního výběru. Roderick si vybrala California Police Youth Charities. Nicméně byla vyřazena z poslední čtveřice spolu se svým spoluhráčem Jessem Jamesem.

Vystupovala v reklamách na tyčinku Snickers nebo nápoj Dr. Pepper. V roce 2008 měla Roderick internetovou společnost nazvanou Financially Hung. Tuto firmu popsala Roderick jako "MySpace pro dospělé". V dubnu 2009 se zúčastnila jako host soutěžní reality show Playboy Shootout produkované Playboy TV. V roce 2013 se vrátila do šesté série reality show Celebrity Apprentice 6 All-Star, spolu s Claudií Jordan a Dennisem Rodmanem. Na střední škole byla hlavní cheerleader, má psa jménem Mercedes, v žebříčku 100 nejhezčích žen na světe podle pánského časopisu FHM se umístila na 96.místě.

Lukáš "gatuso" Častulík

Herecká filmografie

Filmy

2016 Anderson Bench
2011 Let Go
2010 Toxic
2007 Holka na hlídání
2006 Hood of Horror
2005 Šťastná třináctka
2004 Starsky & Hutch
Šílenej biják (TV film)
2003 Dracula 2: Vzkříšení
Out of Control
Pobřežní hlídka: Havajská noc (TV film)
Stripper's Ball (Jenna Jameson) (TV film)
2000 Závada Blair Witch (TV film)
1999 Stripper Wives
1998 Club Wild Side 2
Králové pláže
Ryzí vášeň
Život s gigolem

TV seriály

2016 Four Kings (TV seriál)
2005 Joey (TV seriál)
Joey a vánoční večírek (S02E13)
Joey a výlet do Tijuany (S02E12)
1999 The Parkers (TV seriál)
1998 Jesse (TV seriál)
Loď lásky (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1994 Erotic Confessions (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)

Dokumentární

2015 Beyond the Centerfold
2003 G-Phoria (TV film)
2002 Playboy: Inside the Playboy Mansion (TV film)
2001 Iron Chef USA: Holiday Showdown (TV film)
Iron Chef USA: Showdown in Las Vegas (TV film)
Playboy Video Centerfold: Playmate of the Year Brande Roderick
Playboy Video Playmate Calendar 2002
2000 Playboy Video Playmate Calendar 2001
Playboy: California Girls
1992 HBO First Look (TV seriál)

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2004 The Apprentice (TV pořad)
2003 Faking It (TV pořad)
Surreal Life, The (TV pořad)
1998 Howard Stern Radio Show, The (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace