foto

Sergej Vnukov

  • nar. 24.8.1954 (65 let)
    Krasnoyarsk, Krasnoyarskiy kray, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pareň s našego kladbišča
2013 ŽŽ
2008 Ubijstvo v dačnyj sezon (TV film)
2005 Dura
Ně chlebom jedinym
1983 Torpédové bombardéry

TV seriály

2019 Raja znajet vsjo! (TV seriál)
2018 God kultury (TV seriál)
2017 Naprasnyje naděždy (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Perekrjostok (TV seriál)
2016 Tot, kto rjadom (TV seriál)
2014 Aljonka iz Počitanki (TV seriál)
Fizruk (TV seriál)
Legavyj 2 (TV seriál)
Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Vysokaja kuchňa (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Něnaďožnyj partňor (S08E06)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Serjoznyje otnošenija (TV seriál)
Ženich (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Sotrudnik (S02E08)
Ubiť dvuch zajcev (S02E04)
2011 Amazonki (TV seriál)
Sobačje delo (E14)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Zmeinyj rejs (S03E13)
Žizň i priključenija Miški Japončika (TV seriál)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
Serafima prekrasnaja (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Ja - taburetka (S03E44)
2006 Děvjať něizvěstnych (TV seriál)
Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
Špionskije igry (TV seriál)
Bez prikrytija (E06)
2005 Dve suďby 2. Golubaja krov (TV seriál)
Tajnaja straža (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
I rab, i car (S01E01)
2004 Moskovskaja saga (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky