foto

Roman Šmucler

  • nar. 8.7.1969 (48 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Zubař a moderátor Roman Šmucler se narodil 8. července 1969 v Praze. Vystudoval Fakultu všeobecného lékařství v Praze, konkrétně obor stomatologie. V médiích se začal objevovat již v roce 1989, kdy se jako redaktor Českého rozhlasu podílel na vysílání v období Sametové revoluce. Vedle praxe zubaře dál působil v mediálním prostoru. Mezi roky 1991- 1994 tak moderoval hned několik pořadů v tehdejší Československé a později i České televizi. Nejvýrazněji ale vstoupil do myslí lidí až svým působením na TV Nova s poměrně průkopnickým pořadem Tabu, který odhaloval nitro lidí s fóbiemi, úchylkami, často se však jednalo také o odsouzené devianty či vrahy. V roce 2009 také krátce moderoval soutěž Chcete být milionářem na konkurenční TV Prima. V témže roce se rovněž stal lídrem kandidátky TOP 09 v Karlovarském kraji pro volby do Poslanecké sněmovny ČR. O rok později z kandidátky odstoupil kvůli časové zaneprázdněnosti. Je ženatý, ale v roce 2013 požádala jeho manželka o rozvod. Má jednu dceru, Justýnu-Annu.

Suit "Paity" Up! As long as I've got m

Herecká filmografie

TV pořady

2017 Tajemství těla (TV pořad)
2014 Hlava rodiny (TV pořad)
Nejchytřejší Čech (TV pořad)
Nejchytřejší Čech EXTRA (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
2009 Anno 2008 - 15 let TV Nova (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
15 let TV Nova: První (k)roky (TV pořad)
2006 1 proti 100 (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2000 Chcete být milionářem? (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Čtveráci (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
1997 Miss desetiletí (TV pořad)
1995 Horoskopičiny (TV pořad)
1994 Český bodyguard (TV pořad)
Tabu (TV pořad)
Uzel (TV pořad)
1988 Studio Kontakt (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace