foto

Robert Cicchini

  • nar. 1959
    Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Chasing Eagle Rock
Pilot Error
2013 Chink
2012 California Solo
Waterwalk
2009 Breakdance Girl
Play Dead
2008 Em
2006 Dreamgirls
2005 Come as You Are
Paní Harrisová (TV film)
Válka světů
2004 Fallacy
Sure Hand of God, The
2002 Cesta do války (TV film)
2000 Family in Crisis: The Elian Gonzales Story, A (TV film)
Sleduje tě vrah!
1999 Cool Crime
Ztraceni v moři
1998 Barvy moci
Žaloba
1997 Kmotrův psychiatr (TV film)
1996 Soukromé očko
1993 Dobrodružství létající okurky
1992 Devlin (TV film)
Jonathan: The Boy Nobody Wanted (TV film)
Muž bez spánku
1991 Age Isn't Everything
Operace Žralok (TV film)
1990 Kmotr III
1989 Vetřelci - Teroristé

TV seriály

2019 Sunnyside (TV seriál)
I Don't Know Her (E10)
The Morning Show (TV seriál)
No One´s Gonna Harm You, Not While I´m Around (S01E05)
Tým SEAL (TV seriál)
The Ones You Can't See (S03E07)
Animal Kingdom (TV seriál)
Man Vs. Rock (S04E03)
2018 S.W.A.T. (TV seriál)
Odplata (S01E16)
2016 Murder in the First (TV seriál)
Follow the Money (S03E05)
Black and Blue (S03E03)
Normandy Bitch (S03E01)
2015 Wicked City (TV seriál)
2014 Shameless (TV seriál)
Liver, I Hardly Know Her (S04E10)
Castle na zabití (TV seriál)
V žáru (S06E11)
2013 Twisted (TV seriál)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Mezera v kódu (S07E06)
2011 Událost (TV seriál)
Us or Them (E19)
Mentalista (TV seriál)
Odstrčený syn (S03E21)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2008 Closer (TV seriál)
Dům na půl cesty (S04E02)
Kriminálka New York (TV seriál)
Nešťastně až navěky (S04E12)
2007 Hnutí mysli (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
No Holds Barred (S02E06)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
To bude v pořádku (S02E12)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Basketball (S01E03)
Just Legal (TV seriál)
Slepá justice (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S04E24)
Day 4: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S04E23)
Day 4: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S04E21)
další epizody (4)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Osamělí (S05E10)
Čas letí (S05E04)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
4x4 (S05E19)
2004 Dotek zla (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pomsta (S01E23)
Noční můra (S01E16)
Odložené případy (TV seriál)
Požár na diskotéce (S01E15)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Rozuzlení (S04E01)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Mister Sterling (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Strangled (S02E13)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Aby láska fungovala (S03E06)
Dokonalé kruhy (S03E01)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
První den Lorelai na Yalu (S04E02)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Malý velký muž (S01E08)
Nemocnice Presidio (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Family (S01E14)
Advokáti (TV seriál)
This Pud's for You (S06E21)
Policie New York (TV seriál)
Přišla pošta (S10E02)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Přijde chlap k psychiatrovi (S02E01)
1999 Providence (TV seriál)
Time of Your Life (TV seriál)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Deliverance (S04E20)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
1995 Maybe This Time (TV seriál)
Pan nikdo (TV seriál)
Znamení růže (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Peklo a velká voda (S02E07)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Pod ochranným dohledem (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Zeppo Marks Brothers (S01E18)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Black Tie (S04E05)
1991 The Commish (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Coming Up For Air
2012 Waterwalk

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky