foto

Jimmi Simpson

  • nar. 21.11.1975 (43 let)
    Hackettstown, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Westworld (TV seriál) (2016)

    - Těsně před filmováním své poslední scény v druhé řadě seriálu se herec Jimmi Simpson dozvěděl, že jeho pes, kterého měl 16 let, bude muset být utracen. Lisa Joy, jedna z autorů seriálu, se postarala o to, aby byly jeho scény dotočeny včas, a herec se tak stihl se svým psem rozloučit. Domluvila mu dokonce specialistu, který přišel psa uspat přímo k Simpsonovi domů. (pusheen)

  • Zodiac (2007)

    - Spoiler: Fincherovým důkazem smyslu pro detail je například také postava George Bawarta (James LeGros). Ten vystupuje v úplném závěru filmu, kdy ukazuje snímky podezřelých Miku Mageauovi (Jimmi Simpson). Všimnout si ho nicméně můžeme již ve druhé třetině filmu, kde se na chvíli ocitne v záběru na policejní stanici ve Valleju. Bawart (James LeGros) se také na konci zmíní, že převzal vedení ve Valleju po Jacku Mulanaxovi. (Itar)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Záhada Silver Lake
2017 Psych: The Movie (TV film)
2015 Gravy
2014 Last Time You Had Fun, The
2013 Knights of Badassdom
The Truth About Emanuel
Útok na Bílý dům
2012 Abraham Lincoln: Lovec upírů
Ahoj, musím už jít
2011 The Death and Return of Superman
2010 Good Intentions
Noční rande
2009 Risk je zisk
The Mother of Invention
Umění lhát
Virtuality (TV film)
2008 A Quiet Little Marriage
2007 Girltrash!
Konečná verze
Výbor ťuťu ňuňu cecíků
Zodiac
2006 Muž proti muži
Stay Alive
2005 Můj auťák Brouk
2004 Agentky D.E.B.S.
2000 Křupan

TV seriály

2018 Unsolved (TV seriál)
The Mack (E03)
Nobody Talks (E02)
Westworld (TV seriál)
Vanishing Point (S02E09)
Hádanka sfingy (S02E04)
Shledání (S02E02)
další epizody (4)
2017 Černé zrcadlo (TV seriál)
USS Callister (S04E01)
2016 Hap & Leonard (TV seriál)
Eskimos (S01E06)
War (S01E05)
Trudy (S01E04)
další epizody (6)
Westworld (TV seriál)
Bikamerální mysl (S01E10)
Dobře temperovaný klavír (S01E09)
Zapomenout (S01E08)
další epizody (10)
Lovci zločinců (TV seriál)
Paralela (S05E11)
2015 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 39 (S03E13)
Chapter 37 (S03E11)
Chapter 36 (S03E10)
další epizody (8)
2014 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 26 (S02E13)
Chapter 25 (S02E12)
Chapter 24 (S02E11)
další epizody (7)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
One Percent (S02E14)
2012 Newsroom (TV seriál)
Lovci lebek (TV seriál)
Served Cold (S02E10)
Freakshow (S02E09)
SEALd Fate (S02E08)
další epizody (10)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
Where in the World Is Carmen Vega (S01E13)
There Are Rules (S01E12)
Off the Beaten Path (S01E11)
další epizody (13)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Holá pravda (S07E02)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Nevěřící (S05E15)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Výprava do Mexika, část druhá (S02E11)
Výprava do Mexika, část první (S02E10)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Charlie Got Molested (S01E07)
Carnivale (TV seriál)
Stará višňová alej (S02E04)
Ingram (S02E03)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Pobožní lidé (S01E04)
2002 Dům v růžích (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S02E04)
Day 2: 10:00 a.m.-11:00 a.m. (S02E03)
Day 2: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S02E02)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2017 Wormwood (TV seriál)

TV pořady

2017 The IMDb Show (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace