foto

Jimmi Simpson

  • nar. 21.11.1975 (41 let)
    Hackettstown, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Zodiac (2007)

    - Spoiler: Fincherovým důkazem smyslu pro detail je například také postava George Bawarta (James LeGros). Ten vystupuje v úplném závěru filmu, kdy ukazuje snímky podezřelých Miku Mageauovi (Jimmi Simpson). Všimnout si ho nicméně můžeme již ve druhé třetině filmu, kde se na chvíli ocitne v záběru na policejní stanici ve Valleju. Bawart (James LeGros) se také na konci zmíní, že převzal vedení ve Valleju po Jacku Mulanaxovi. (Itar)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Under the Silver Lake
2015 Gravy
2014 Last Time You Had Fun, The
2013 Knights of Badassdom
The Truth About Emanuel
Útok na Bílý dům
2012 Abraham Lincoln: Lovec upírů
Ahoj, musím už jít
2011 The Death and Return of Superman
2010 Good Intentions
Noční rande
2009 Risk je zisk
The Mother of Invention
Umění lhát
Virtuality (TV film)
2008 Quiet Little Marriage, A
2007 Girltrash!
Konečná verze
Výbor ťuťu ňuňu cecíků
Zodiac
2006 Muž proti muži
Stay Alive
2005 Můj auťák Brouk
2004 Agentky D.E.B.S.
2000 Křupan

TV seriály

2018 Unsolved (TV seriál)
2017 Černé zrcadlo (TV seriál)
USS Callister (S04E02)
2016 Hap & Leonard (TV seriál)
Eskimos (S01E06)
War (S01E05)
Trudy (S01E04)
další epizody (6)
Westworld (TV seriál)
Bikamerální mysl (S01E10)
Dobře temperovaný klavír (S01E09)
Zapomenout (S01E08)
další epizody (10)
Lovci zločinců (TV seriál)
Paralela (S05E11)
2015 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 39 (S03E13)
Chapter 37 (S03E11)
Chapter 36 (S03E10)
další epizody (8)
2014 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 26 (S02E13)
Chapter 25 (S02E12)
Chapter 24 (S02E11)
další epizody (7)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
One Percent (S02E14)
2012 Newsroom (TV seriál)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Holá pravda (S07E02)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Výprava do Mexika, část druhá (S02E11)
Výprava do Mexika, část první (S02E10)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Carnivale (TV seriál)
Stará višňová alej (S02E04)
Ingram (S02E03)
2004 Dr. House (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Pobožní lidé (S01E04)
2002 Dům v růžích (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S02E04)
Day 2: 10:00 a.m.-11:00 a.m. (S02E03)
Day 2: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S02E02)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2017 Wormwood (TV seriál)

TV pořady

1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace