foto

Mikey Day

  • nar. 20.3.1980 (39 let)
    Orange County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Švagr

TV seriály

2014 Robot Chicken (TV seriál)
Noidstrom Rack (S07E12)
Super Guitario Center (S07E11)
Catdog on a Stick (S07E10)
další epizody (12)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Little
2008 Bar Starz
2006 Bezva jízda (TV film)

TV seriály

2018 Robot Chicken (TV seriál)
Your Mouth Is Hanging off Your Face (S09E18)
2016 Robot Chicken (TV seriál)
The Angelic Sounds of Mike Giggling (S08E20)
Not Enough Women (S08E19)
Food (S08E18)
další epizody (5)
2014 Robot Chicken (TV seriál)
Super Guitario Center (S07E11)
Catdog on a Stick (S07E10)
Secret of the Booze (S07E03)
další epizody (4)
2010 Mad (TV seriál)
2008 Kath & Kim (TV seriál)
2004 Faking the Video (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Underground, The (TV pořad)
2004 World Cup Comedy (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky