foto

Oleg Kamenščikov

  • nar. 31.1.1976 (43 let)
    Krasnoyarsk, Krasnoyarskiy kray, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nol (TV film)
2017 Prorub
2016 Ljubov s ograničenijami
2014 S 8 marta, mužčiny!
2011 Gromozeka
Poceluj skvoz stěnu
Samyj lučšij film 3-DE
Unaveni sluncem 3: Citadela
2010 Naša Russia. Jajca Suďby
2009 Minnesota
2008 Platon
2007 Putěvoj obchodčik
2003 Začem těbě alibi? (TV film)

TV seriály

2019 Gorjačaja točka (TV seriál)
Raja znajet vsjo! (TV seriál)
2018 Oborvannaja melodija (TV seriál)
Obyčnaja ženščina (TV seriál)
Svaďby i razvody (TV seriál)
Žjoltyj glaz tigra (TV seriál)
2017 Něizvestnyj (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Ličnoje dělo (S01E56)
2016 Lož vo spasenije (TV seriál)
2015 Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)
2014 Perevozčik (TV seriál)
Soblazn (TV seriál)
Чёрная река (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Prazdničnyj fejerverk (S02E26)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Zlatovlaska (S08E17)
2013 Družba narodov (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
2012 MUR (TV seriál)
2011 Lektor (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Ochota (S01E03)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Druzja po smerti (S02E02)
Profil ubijcy (TV seriál)
Dětskaja ploščadka (S01E05)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Leto. Pljaž. Bomba (S05E15)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Těbe koněc (E12)
Odnaždy v milicii (TV seriál)
Sadovnik (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Kredit doverija (S03E02)
2009 Dikij (TV seriál)
Familnoje gnězdo (S01E05)
Vysšij pilotaž (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Gorjačije uliki (S06E10)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Iskuplenije (S01E37)
Ranětki (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2007 Atlantida (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Rasplata (S01E02)
Lovuška (S01E01)
Sled (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Koněc sveta (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
Špionskije igry (TV seriál)
Bez prikrytija (E06)
2005 Aeroport (TV seriál)
Alexandrovskij sad (TV seriál)
Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
2004 Bojec (TV seriál)
Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
Moskovskaja saga (TV seriál)
Ochotniki za ikonami (TV seriál)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Poker s akuloj (S01E02)
Kobra. Antiterror (TV seriál)
Něotložka (TV seriál)
Taxist (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky