foto

Luis Uribe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Soy libre
1990 Más vale amada que quemada
1984 Salvaje ardiente, La
1980 Pesadilla mortal
1979 Te quiero

TV seriály

2018 Enemigo Íntimo (TV seriál)
2016 Mujeres de negro (TV seriál)
2013 Corazón indomable (TV seriál)
Lo que la vida me robó (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2009 Hermanos y detectives (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Los simuladores (TV seriál)
2007 Destilando amor (TV seriál)
Tiempo final (TV seriál)
2006 Duelo de pasiones (TV seriál)
2005 Esposa virgen, La (TV seriál)
2000 Ellas, inocentes o culpables (TV seriál)
1998 Camila (TV seriál)
Právo na lásku (TV seriál)
1992 María Mercedes (TV seriál)
1991 Valeria y Maximiliano (TV seriál)
1989 Ángeles blancos (TV seriál)
1988 Yesenia (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1983 Amalia Batista (TV seriál)
1982 Vivir enamorada (TV seriál)
1981 Limosna de amor, Una (TV seriál)
1975 Imperdonable, Lo (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky