foto

Eugene Simon

  • nar. 11.6.1992 (24 let)
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Eugene Micheal Simon je anglický herec a model.  V zahraničí je známý hlavně díky belgicko - americko - britském televizním seriálu House of Anubis. Český divák ho může vidět jako Lancela Lannistera v prvních dvou řadách úspěšného seriálu Hra o trůny. Navštěvoval soukromou školu St. Philips, později Bryanston School a Downside School na jihu Anglie.

Ve svých jedenácti letech se objevil v sitcomu BBC My dad's the Prime Minister (2003), o dva roky později jako malý Casanova ve stejnojmenném filmu (2005) a později také jako mladý Juda v televizní minisérii Ben Hur (2010).

Hrabenka7

Herecká filmografie

Filmy

2015 Eden
2013 Before I Sleep
2005 Casanova

TV seriály

2017 Génius (TV seriál)
Kapitola osmá (S01E08)
Kapitola pátá (S01E05)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Nikdo (S06E08)
Krev mé krve (S06E06)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Dar (S05E07)
Neohnuti, neskloněni, nezlomeni (S05E06)
Synové Harpyje (S05E04)
další epizody (5)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a voda (S02E09)
Duch Harrenhalu (S02E05)
Zahrada kostí (S02E04)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a krev (S01E10)
Zlatá koruna (S01E06)
Vlk a lev (S01E05)
další epizody (5)
Záhada Anubisova domu (TV seriál)
2004 Noah & Saskia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace