foto

Vanessa Larré

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Dommages collatéraux
2012 L'innocent (TV film)
La Cerise sur le gâteau
2008 Inéluctable (TV film)
Marion a Lucie (TV film)
2007 Zygs, le secret des disparus, Les (TV film)
2005 Avant qu'il ne soit trop tard
Sekera
Soudce (TV film)
2003 Année de mes sept ans, L' (TV film)
2002 On ne choisit pas sa famille (TV film)
2001 Malraux, tu m'étonnes !
2000 Zajatkyně
1997 Miss Memory
1996 Promis, juré
1995 Noir comme le souvenir
1993 Ciel pour témoin, Le (TV film)
1992 Confession du pasteur Burg, La (TV film)

TV seriály

2016 Emma (TV seriál)
Mort aux vainqueurs (E02)
Question de confiance (E01)
2009 Lovec (TV seriál)
Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le fantôme de la Rue Royale (S02E01)
2007 Heidi (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Enquête interne - Partie 2 (S02E12)
Enquête interne - Partie 1 (S02E11)
2004 Vénus & Apollon (TV seriál)
Soin Ultime (S01E24)
Soin Mortel (S01E13)
Soin Mystère - 1ère Partie (S01E09)
další epizody (6)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
Marion Jourdanová - Smysl pro povinnost (TV seriál)
2000 Lyon police spéciale (TV seriál)
1996 Alsaciens - ou les deux Mathilde, Les (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Náš učitel (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky